Den populære engelske singer-songwriter Tom Odell bringer sine dybfølte sange til Store VEGA

Den populære engelske singer-songwriter Tom Odell bringer sine dybfølte sange til Store VEGA

Den populære engelske singer-songwriter Tom Odell bringer sine dybfølte sange til Store VEGA.

Væk fra alt larmen og successen er der én ting der altid har holdt Tom Odell nede på jorden, sangskrivning. En sangskriver i klassisk forstand, Odell har bl.a. vundet den prestigefyldte Ivor Novello pris for Songwriter of the Year i 2014, og hans debutalbum ’Long Way Down’ fra 2013 tog den britiske musikscene med storm og gik #1 på hitlisterne.

Sidenhen har Tom Odell udgivet 4 albummer og han fortsætter med at udvikle sin sound og lyriske evner med hver udgivelse. På de innovative popsange reflekterer han over livets op- og nedture. Selvom han ikke er bange for at omfavne mørket emmer hans musik af lys og håb. Med et sit nye album ’monsters’ fra 2021 i bagagen er Tom Odell nu klar til at indtage Store VEGA.

Share