The Minds of 99 kan opleves på fire festivaler til sommer

The Minds of 99 kan opleves på fire festivaler til sommer

The Minds of 99 brager ind i 2022 med deres nye album ’Infinity Action’ som nummer 1 på hitlisten. I dag bliver der endelig meldt ud, på hvilke danske festivaler det bliver muligt at opleve et af Danmarks største og bedste livebands spille både nye og gamle sange.

The Minds of 99 har været på en lang rejse. Gennem en årrække har de arbejdet sig fra de helt små scener til de allerstørste i landet. Senest da de spillede et komplet udsolgt nationalstadion, den nu historiske koncert i Parken. Efter to års pause kommer festivalerne endelig tilbage denne sommer, og The Minds of 99 er klar til at indtage fire af landets største. Med sig tager de sange fra deres fire anmelderroste albums inklusiv deres seneste ’Infinity Action’, der selvom man ikke skulle tro det, er det første album i bandets historie der er gået hele vejen til toppen af albumhitlisten. 

Dagene inden albummet udkom, måtte bandet udskyde deres planlagte januar-februar arenatour til april måned.

‘Infinity Action’ touren der starter den 7. april i Royal Arena i København er stort set udsolgt, og mere end 67.000 har allerede sikret sig billet. Så hvis man vil have mulighed for at se The Minds of 99 live i år, skal man altså have fingrene i en af de resterende billetter til deres arenatour i april, eller til en af disse fire festivaler: 

Jelling Musikfestival onsdag 25. maj

Northside lørdag 4. juni

Tinderbox lørdag 25. juni

SMUK torsdag 4. august

Share