Lykke Li annoncerer show i Store VEGA til efteråret

Lykke Li annoncerer show i Store VEGA til efteråret

Lykke Li annoncerer nyt album, og dertilhørende efterårs-tour, hvor hun igen kan opleves i Store VEGA.

Lykke Li er klar med anden single ’HIGHWAY TO YOUR HEART’ fra hendes kommende visuelle album ’EYEYE’. Sammen med sangen har hun også udgivet en visuel del som er instrueret af Theo Lindquist. Lyt HER og se HER.

Efter udgivelsen af den første single ’NO HOTEL’, giver Lykke Li med den nye single ’HIGHWAY TO YOUR HEART’ endnu en forsmag på hvad fans kan forvente på albummet ’EYEYE’. Lydbilledet, som Lykke Li brugte månedsvis på at forfine, står endnu tydeligere på dette track, lige fra fuglelydende til de rå vokaler. Alt var optaget i hendes hjem i L.A. uden klik, hørtelefoner og digitale instrumenter. “Night falls, it rains, I wake up alone” synger Lykke Li blødt, og fremkalder den sårbarhed som hun er blevet så kendt for.

Sidste måned udgav Lykke Li en bid af den visuelle del af ’EYEYE’ (se den HER). Med udgivelsen af ’HIGHWAY TO YOUR HEART’ kan fans nu se det fulde klip på Lykke Lis Instragram, TikTok og YouTube. Den er instrueret af Theo Lindquist og skudt på 16-millimeter film af filmfotograf Edu Grau. Det minutlange fragment er en del af en større historie, som langsomt vil blive udfoldet i takt med at albumudgivelsen nærmer sig.

’EYEYE’ udkommer 20. maj via Play It Again Sam / Crush Music på streaming, LP og CD. Lykke Lis tour starter til efteråret.

Share