Ziggy Marley kommer til Store VEGA til sommer med hyldestkoncert til sin far Bob Marley

Ziggy Marley kommer til Store VEGA til sommer med hyldestkoncert til sin far Bob Marley

Ziggy Marley kommer til Store VEGA til sommer med hyldestkoncert til sin far Bob Marley.

Både som frontfigur i the Melody Makers og senere som soloartist, har Ziggy Marley positioneret sig selv som en af tidens største reggae-stjerner, og samtidig ført sin families socialt bevidste værdier og arv videre. Som den ældste søn af reggae-legenden Bob Marley og hans kone Rita var Ziggy den oplagte arvtager efter faderens alt for tidlige død i 1981.

I kølvandet på Bob Marleys død etablerede Ziggy Marley sammen med sin mor og søskende the Melody Makers og gav reggae en stor indsprøjtning livlig pop og brød igennem med deres GRAMMY-vindende mesterværk fra 1988 ’Conscious Party’. Året efter udgav de deres største kommercielle album ’One Bright Day’ som ligeledes vandt en GRAMMY. Efter en række succesfulde albumudgivelser i 90’erne med the Melody Makers begyndte Ziggy Marley at udgive musik som soloartist. Med de succesfulde albummer ‘Love Is My Religion’ (2006) og ‘Fly Rasta’ (2013) har han bevaret en position som et af verdens største reggaenavne.

Udover at have opnået status som reggae-ikon, er Ziggy Marley også gået i faderens fodspor når det kommer til filantropi og at ytre sine politiske holdninger. Han har skabt sin egen velgørende organisation U.R.G.E der arbejder med børns helbred og uddannelse. Derudover har han også skrevet musik og været med i en række TV-programmer. Desuden har han udgivet to albummer med børnesange bl.a. ’More Family Time’ fra 2020.

Billetpriser: 350 kr. + gebyr

Billetsalget er startet via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Share