Hard rock bandet Alter Bridge spiller i Falkoner Salen 

Hard rock bandet Alter Bridge spiller i Falkoner Salen 

Hard rock bandet Alter Bridge vender tilbage til Danmark når de river Falkoner Salen rundt til november.

ALTER BRIDGE offentliggør en omfattende europæisk tour denne vinter. ’Pawns & Kings’ touren kommer til 25 byer i 18 lande, og begynder 1. november i Hamburg og slutter 12. december i London. København er andet stop på touren, hvor de spiller Falkoner Salen 2. november.

Det er 18 år siden Alter Bridge debuterede med albummet “One Day Remains” og de har ikke set sig tilbage siden. Bandet blev dannet af de to tidligere Creed-medlemmer Mark Tremonti (guitar) og Scott Phillips (trommer), der teamede op med Myles Kennedy (vokal) og Brian Marshall (bas). Bandet har begejstret fans verden over med deres energiske blanding af post grunge, alternativ metal og hård rock. Deres sans for tidsløs sangskrivning, et tårnhøjt niveau når det kommer til vokal og teknik, samt en ustoppelig drivkraft har positioneret dem som en universal magt inden for hard rock verden over.

Alter Bridge er ved at eksplodere med riffs og arbejder i øjeblikket hårdt på indspilningen af deres syvende studiealbum, opfølgeren til den roste, ‘Walk The Sky’ fra 2019, som sikrede gruppen en førsteplads på mere end et dusin hitlister verden over. Bandet har delt fotos fra studiet på deres sociale medie som appetitvækker for deres fans! Med det endnu navnløse album som forventes at udkomme senere i 2022, vil de, der køber billetter til disse datoer, være de første i verden til at høre de nye sange live.

Med som special guest har de inviteret de Grammy-vindende rockere HALESTORM. Det højt respekterede band fra Pennsylvania udgiver deres hårdtslående nye album ‘Back From The Dead’ den 6. maj, som indeholder den seneste single, ‘The Steeple’. Kendt som en tryllebindende musikalsk liveoplevelse, er Halestorms sæt er helt sikkert en godbid, du ikke bør gå glip af.

Til at sætte gang i festen er ingen ringere end MAMMOTH WVH, der besøger nogle lande for første gang, og vil præsentere sange fra deres meget roste, selvbetitlede debutplade. Bandet fik ‘Best Rock Song’ Grammy-nominering i år for singlen ‘Distance’, og pudser i øjeblikket formen på landevejen med Guns’N’Roses. Så sørg for at komme tidligt for at fange deres sæt!

Alter Bridges uforlignelige Myles Kennedy fastslår, “Alter Bridge is returning to the EU/UK this winter with our friends from Halestorm and Mammoth. It’s going to be a delicious sonic smorgasbord of Earth-shaking Rock & Roll that goes to 11. Don’t miss it!”

Halestorms dynamo Lzzy Hale kommenterer, “To all our European Freaks, we’ve missed you, and are so happy to announce that we are finally crossing the ocean to come and see you all again! This time around we are sharing the stage with all our friends in the legendary Alter Bridge and the one, the only Mammoth WVH! You do not want to miss this show! I can’t wait to experience the passion of you, the Euro Rock fans!!! See you front and centre!”

Det amerikanske band kunne senest opleves på dansk jord, da de tog deres bombastiske live show med til K.B. Hallen i november 2019. En koncert der modtog ros i en 4-stjernet anmeldelse fra GAFFA, der kvitterede med ordene: ”Alter Bridge er den halvintellektuelle, forfinede udgave af smadder-metal. Der, hvor musikerne har verdensstjernens kompetence – sådan cirka second to none – og lad det være sagt med det samme: Der var ikke ét dårligt nummer i aftes, ikke ét nummer spillet halvt eller sjusket.”

Der var også planlagt en koncert på dansk jord til at følge op på albumudgivelsen i juni 2020, som bekendt ikke blev til noget. Så vi er ekstra glade for at byde Alter Bridge velkommen tilbage til Danmark på deres ”Pawns & Kings Tour”.

Share