R&B-sangerinden Kehlani giver koncert i Den Grå Hal til november.

R&B-sangerinden Kehlani giver koncert i Den Grå Hal til november.

En af tidens mest betagende R&B-sangerinder, Kehlani, giver koncert i Den Grå Hal til efteråret.  

Uden at pynte på et eneste ord er Kehlani blevet kendt for at komme med ærlige sandheder det ene øjeblik og kaste mellemfingrene op det næste. Den dobbelt GRAMMY-nominerede, platinsælgende sangerinde fra den amerikanske vestkyst finder altid en måde at være relaterbar på, helt uden filter. Hendes 2015-mixtape ’You Should Be Here’ fik en GRAMMY-nominering i kategorien Best Urban Contemporary Album og siden da har Kehlani ikke set sig tilbage.

Kehlani har udgivet tre guld-certificerede singler og fire platin-singler, inkl. ’Gangsta,’ ’The Way” [feat. Chance the Rapper], ‘CRZY’ og ‘Nights Like This’ [feat. Ty Dolla $ign]. Hendes samlede streaming tal har ramt mere end en milliard og Billboards Women In Music-afdeling honorerede hende med deres Rule Breaker Award.

I 2019 udgav Kehlani det chart-toppende mixtape ’While We Wait’ og har sidenhen fået et barn. Den nye rolle som mor åbnede op for en ny form for modenhed i Kehlanis sange, hvilket var tydeligt på hendes andet album ’It Was Good Until It Wasn’t’ fra 2020. For nyligt udgav hun sit tredje album ’blue water road’ med det Justin Bieber-assisterede nummer ’up at night’ på. Kehlani giver koncert i Den Grå Hal til efteråret.

Share