Bruce Springsteen And E Street Band til Parken 

Bruce Springsteen And E Street Band til Parken 

Bruce Springsteen And The E Street Band markerer deres tilbagevenden til landevejen i begyndelsen af februar 2023 med en række amerikanske arenadatoer, som bliver efterfulgt af europæiske stadionshows, der begynder 28. april i Barcelona hvorefter den anden del af den nordamerikanske tour starter i august.

Springsteen: “After six years, I’m looking forward to seeing our great and loyal fans next year. And I’m looking forward to once again sharing the stage with the legendary E Street Band. See you out there, next year — and beyond.”

De planlagte europæiske datoer kan ses herunder og på BruceSpringsteen.net, yderligere datoer og shows annonceres på et senere tidspunkt.

Disse 2023 datoer, vil være de første livekoncerter for Bruce Springsteen and The E Street Band siden de afsluttede deres 14 måneder lange, verdensomspændende ’The River Tour’ i Australien i februar 2017. ’The River Tour’ blev udråbt som “top global tour” i 2016 af både Billboard og Pollstar.

De to Parken koncerter sættes i salg onsdag 1. juni 2022 kl. 10.00

Bruce Springsteen And The E Street Band optrådte sammen på Saturday Night Live i december 2020, hvor de lancerede liveversioner af to sange fra deres seneste studiealbum ‘Letter To You’ (Columbia Records), som nåede førstepladsen i elleve lande, og var første gang i årtier, at bandet indspillede live sammen. Sidste år afslørede Springsteen sin aldrig før-udgivne “The Legendary 1979 No Nukes Concerts”-film, ligesom han samarbejdede med præsident Barack Obama om bogen ‘Renegades: Born In The USA’ og genopsatte showet ‘Springsteen On Broadway’ som han har skrevet musik til, for at hjælpe med genåbningen af New York City teatre sidste sommer.

The E Street Bands medlemmer er: Roy Bittan – klaver, synthesizer; Nils Lofgren – guitar, vokaler; Patti Scialfa – guitar, vokaler; Garry Tallent – bas; Stevie Van Zandt – guitar, vokaler; og Max Weinberg – trommer; med Soozie Tyrell – violin, guitar, vokaler; Jake Clemons – saxofon; og Charlie Giordano – keyboards.

Tourplan
April 28, 2023 Barcelona, Spain Estadi Olímpic
May 5, 2023 Dublin, Ireland RDS Arena
May 7, 2023 Dublin, Ireland RDS Arena
May 13, 2023 Paris, France La Défense Arena
May 18, 2023 Ferrara, Italy Parco Urbano G. Bassani
May 21, 2023 Rome, Italy Circo Massimo
May 25, 2023 Amsterdam, The Netherlands Johan Cruijff ArenA
June 11, 2023 Landgraaf, The Netherlands Megaland
June 13, 2023 Zurich, Switzerland Stadion Letzigrund
June 21, 2023 Düsseldorf, Germany Merkur Spiel Arena
June 24, 2023 Gothenburg, Sweden Ullevi
June 26, 2023 Gothenburg, Sweden Ullevi
June 30, 2023 Oslo, Norway Voldsløkka
July 11, 2023 Copenhagen, Denmark Parken
July 13, 2023 Copenhagen, Denmark Parken
July 15, 2023 Hamburg, Germany Volksparkstadion
July 18, 2023 Vienna, Austria Ernst Happel Stadion
July 23, 2023 Munich, Germany Olympiastadion
July 25, 2023 Monza, Italy Prato della Gerascia, Autodromo di Monza

Share