Omfattende værk med interessante interviews

Omfattende værk med interessante interviews

Rolf Sørensen har, i samarbejde med Jonas Nyrup, udgivet bogen ‘Rolf Sørensen præsenterer Tour de France’. JuicyNet.dk har haft lejlighed til at læse den, og finder den interesant og omfattende.

Specielt de store interviews med Mads Pedersen, Christopher Juul-Jensen, Kasper Asgreen, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv, Jakob Fuglsang, Lars Michaelsen, Bjarne Riis og Jonas Vingegaard er super interessante og har fantastisk mange sjove vinkler og detaljer.

Og det er da også interessant at læse Rolf Sørensens egne beretninger fra de Tour de Frances han har kørt. Der kommer man nemlig ind bag kulisserne og der er rigtig mange sjove detaljer. Det er dog smag og behag om det er interessant at de fakta om de enkelte hold og deres trøjer, om hvordan Tour de France egentlig hænger sammen og om udstyr. Det er det selvfølgelig for nogen læsere. Men det kan man også finde andre steder. Men det er selvfølgelig med til at tilføje ekstra værdi til bogen.

Og så indeholder bogen rigtig mange flotte foto, faktisk også nogle historiske interessante, der er med til omfavne opfattelsen af at der er tale om et meget omfattende værk.

Som cykelfan får du rigtig meget ved at købe bogen ‘Rolf Sørensen præsenterer Tour de France’. Det kan du i øvrigt gøre via Cyclingworldshop.dk og Sportsbog.dk.

Share