Tidligere professionel lancerer nyt brætspil om cykelviden

Tidligere professionel lancerer nyt brætspil om cykelviden

Tidligere professionelle cykelrytter Matti Breschel brænder så meget for at dele din kærlighed til cykelsporten, at han har brugt sin fritid til at udvikle et quizspil baseret på cykelviden. Et spil der nu er klar til at komme på markedet.

“Lige siden jeg som dreng fandt min fars gamle cykelblade på loftet, har jeg været forelsket i  sporten og de mange historer og personligheder, der gemmer sig bag de legendariske løb. Jeg har længe undret mig over, hvorfor der ikke fandtes et quizspil om cykelsport”, fortæller den nyslåede spiludvikler Matti Breschel og fortsætter: “Jeg har lavet det spil som jeg selv drømte om fandtes. Et spil der udfordrer både ens paratviden om resultater, men også dykker ned i historien og legenderne bag løbene. Mit håb er, at spillet vil være med til at skabe endnu mere interesse for sporten”.

Udover den intellektuelle udfordring med at teste ens cykelviden, indeholder spillet også et element af risiko, da spillerne kan vælge at satse point på udfaldet af nogle af spørgsmålene, ligesom når man spiller på en сasino uden om ROFUS eller oddssætter på sportsbegivenheder.

Matti Breschel stoppede sin aktive cykelkarriere i 2019 efter 14 år som professionel. Siden da, har Matti været ansat som sportsdirektør for World Tour holdet EF Education-EasyPost, hvor han netop er hvemvendt fra Giro d’Italia.

Matti har udviklet cykelspillet sammen med iværksætter Mikkel Damkiær, der i det daglige vil have ansvaret for de administrative opgaver i deres fælles selskab Pro Cycling Quiz ApS.

Spillet kan spilles fra 2 til 6 individuelle spillere, det kræver cykelviden at deltage, og et spil varer typisk mellem 30 og 60 minutter.

Share