P3 Guld skruer op for støtten til årets talent

P3 Guld skruer op for støtten til årets talent

Andrew Moyo er vært, når der torsdag den 22. september endnu engang uddeles priser ved P3 Guld. Derudover kan man blandt mange andre opleve Drew Sycamore og Tobias Rahim live til showet i DR Koncerthuset.

Opmærksomheden rettes igen mod de største talenter på den danske musikscene, når tæppet går til P3 Guld for 21. gang. Koncertsalen i DR Koncerthuset danner rammen, når den traditionsrige og prestigefyldte ’P3 Prisen’ uddeles sammen med ’P3 Lytterhittet’ og ’P3 Talentet’. De tre priser udgør sammen med en række liveoptrædener en aften, der hylder den musikalske talentmasse i Danmark anno 2022.

De nominerede til P3 Guld-priserne afsløres løbende på P3’s platforme fra den 5. september.

Showet løber af stablen torsdag den 22. september klokken 20.00, og for første gang modtager vinderen af ’P3 Talentet’ hele hovedgevinsten på 100.000 kroner. Vært på aftenen er Andrew Moyo, og i løbet af showet kan man blandt andet nyde musik fra sidste års vinder af ’P3 Prisen’ Drew Sycamore, Tobias Rahim og Zar Paulo.

Share