TV-programmet ’Tæt på Sandheden’ skifter kanal og sætter al fokus på valget

TV-programmet ’Tæt på Sandheden’ skifter kanal og sætter al fokus på valget

De kommende uger sender det politiske satireprogram ’Tæt på Sandheden’ et ekstra afsnit om ugen. Programmet med Jonatan Spang i spidsen sætter 100 procent fokus på valgkampen, og for første gang rykker programmerne fra DR2 over på DR1.

Fredag den 7. oktober har ’Tæt på Sandheden’ premiere på DR1 klokken 21.25, og den kommende uge vil holdet bag sætte ind med et ekstra onsdagsprogram, hvor Jonatan Spang 100 procent følger folketingsvalget med satiriske nyheder og analyser.

Komikeren fortæller, at han vil vende de store valgtemaer, kigge politikerne efter i sømmene og pege på de absurditeter, der helt naturligt følger i kølvandet, når nærmest alle politikerne lover at løse alt muligt mellem himmel og jord.

“Politisk satire kan, når det er bedst, udstille et hykleri ved hjælp af humor, som den klassiske nyhedsjournalistik af gode grunde ikke kan. Vi kan tillade os noget andet – og det gør vi. Jeg tror, at vores programmer kan ses som et underholdende supplement til de andre valgprogrammer på DR’s platforme, og måske kan give de folk lyst til at dykke længere ned i nogle specifikke emner”, forklarer Jonatan Spang.

Share