Dansk årbog om Tour de France giver det helt store overblik

Dansk årbog om Tour de France giver det helt store overblik

Tour de France 2022 var noget helt særligt. Ihverfald for danskere, men nok også for mange andre. Det var en af de bedste årgange af verdens største cykelløb, og som en stor folkefest.

På forlaget Helmin & Sorgenfri er netop udkommet bogen ‘Tour de France 2022 – Den Danske Folkefest’. Bogen giver det helt store overblik over udgave nr. 109 af det smukke franske cykelløb. Du får med bogen fantastiske foto, der virkelig indfanger den unikke stemning på både etaperne, men også på alle de andre etaper plus fra Jonas Vingegaards hjemkomst of fejring. Bogen indeholder også alt fakta, som er rart at mindes, når der er behov for at se tilbage på løbet. Og så får du referater fra alle etaper samt Brian Holms vurdering af hver enkelt af dem. Rolf Sørensen giver en samlede vurdering og der er masser af baggrundsviden om den danske Tour de France-start.

Alt i alt er der tale om fantastisk suvenier for dig, der gerne vil mindes det største Tour de France for dansk cykelsport nogensinde. Og det er fantastisk at mindes de danske etapesejre, danskerne i trøjerne og ikke mindst Jonas Vingegaards sejr.

Bogen er i øvrigt skrevet af Jonas Nyrup, der er forfatter til en lang række succesfulde sportsbøger. den kan købes via CyclingWorlds Sportsbog.dk.

Husk i øvrigt også der er nedsat pris på bogen De Danske Tour de France-Helte hos Sportsbog.dk.

Share