Ny bog giver dig alt relevant information om tysk fodbold

Ny bog giver dig alt relevant information om tysk fodbold

Den 11. november er bogen Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland udkommet på Forlaget Turbine. 524 sider med alt der er værd at vide om tysk fodbold.

Rigtig mange danskere elsker tysk fodbold. Der er en fodboldkultur, der stadig er ægte, hvor atmosfæren er høj og glæden stor. Det er en fornøjelse at besøge et tysk fodboldstadion. Det kan du blive klædt på til ved at læse bogen Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland.

I bogen har hvert tysk fodboldklub sit eget kapitel. Det gælder både storklubber Borussia Dortmund, kultklubben over dem alle St. Pauli og mindre kendte klubber som TSG 1899 Hoffenheim.

Det er svært at forestille sig, der er noget information om tysk fodbold, der ikke finde i den meget omfattende bog. Det er lige fra teksten til sange på stadion til information om hvordan man får billet, men også rigtig meget historik og specielt med fokus på de danskere, der har spillet i de enkelte klubber.

Du bliver klogere, meget klogere, ved at læse Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland, der er skrevet af Ole Bruun, Svend Pedersen og Michael Longerich, og koster kr. 299,-

Share