DR med ny daglig sportspodcast

DR med ny daglig sportspodcast

DR’s nye podcast ’Tyvstart’ er det daglige sportsfix, der på cirka 15 minutter udfolder den bedste historie inden for dansk og international sport.

Vært er DR Sportens Emil Schiønning, og han vil sammen med reportere, korrespondenter og selvfølgelig atleterne selv give lytterne aktualitet og perspektiv på dagens historie inden for sportens verden. Podcasten udkommer alle hverdage klokken 5.00 i DR Lyd – og for første gang i dag.

Emil Schiønning siger om ’Tyvstart’:

“Podcasten kommer til at give lytterne de bedste kort på hånden, når der skal snakkes sport i frokostpausen eller med vennerne. Vi vil gerne skabe en podcast, der fortæller de mest dagsordensættende og interessante sportshistorier, og det glæder jeg mig til at blive en del af”.

Share