Flaydy Festival fejrer afrokulturen og diversitet med ny endagesfestivali Pumpehuset

Flaydy Festival fejrer afrokulturen og diversitet med ny endagesfestivali Pumpehuset

Flady Festival er en ny endagsfestival i København med fokus på afropop, UK-rap og nye tendenser derimellem. Festivalen afholdes første gang den 28. maj 2023 og foregår i Pumpehuset og Byhaven. Dørene til Byhaven åbner kl. 15.00, hvor første del af festivalen vil holde til, inden den kl. 20.00 rykker indenfor og gør brug af Pumpehusets to scener som ramme for resten af festivalen. Festivalen vil både byde på upcoming stjerneskud fra Danmark og verdensstjerner fra Nigeria.

Festivalens musikprogram kommer til at bestå af live-koncerter med singer/songwriter Lojay, der er et stort navn på den nigerianske afro-fusion scene, den kvindelige UK-rapper Shaybo, den ghanesiske rapper Sarkodie, dansk/ chilensk reggaeton fra selveste Ivan$ito, samt den kvindelige rapper Flame Faire, som er et nyt navn på den københavnske musikscene. Derudover, kommer festivalen til at levere et stabilt DJ-line-up bestående af Adidaddi, Jeune Pouce (FR), DJ Kaddi Sawaneh, Tida Kamara (NL) og Zeze (SW).

Bag festivalen står Flady, der selv beskriver festivalen således: ”Flady er et kreativt fællesskab for den nye generation, som skal være med til at fejre mangfoldighed i København. I forbindelse med det afholder vi vores første festival i samarbejde med Live Nation (og Adidas), som sætter fokus på afrokulturen, hvilket kommer til udtryk i løbet af dagen. Vi har valgt at fokusere på artister og DJ’s, som hver især bidrager til kulturen og stemningen vi ønsker at kreere. I kan forvente et line-up med alt fra lokale og upcoming artister, til artister som har sat sit præg. Derudover ønsker vi at sætte et fokus på kvindelige talenter, hvilket betyder at i kan se frem til et kvindeligt DJ line up, som består at seje og inspirerende talenter fra rundt omkring i Europa, og som ved hvordan en fest startes!”

Billetpriser: 350 kr. + gebyr

Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk

Share