John Mayer spiller i Royal Arena i 2024

John Mayer spiller i Royal Arena i 2024

John Mayer bringer sit populære solokoncert format til Europa i 2024. Sidst Mayer besøgte Danmark var i oktober 2019, men nu kan man se frem til at opleve ham i Royal Arena lørdag 16. mart 2024.

Den enormt roste turné, byder på solooptræden af Mayer der hovedsageligt optræder med sin akustiske guitar med særlige indslag på klaver og elektrisk guitar, i arenaer i hele Europa.

Kendt for en ubesværet blanding af forbløffende guitarspil, sjælfuld stemme og upåklagelige sangskrivningsevner, har Mayer lyst hitlisterne op med adskillige massive hits som “New Light”, “Gravity”, “Love on the Weekend”, “Heartbreak Warfare”. “,” “Daughters”, “Waiting on the World to Change”, “Last Train Home” og “Your Body Is a Wonderland.” 2023-turneen har været 20 år undervejs og vil indeholde sjældne, fulde akustiske sæt fra John Mayer, der udfører disse sange og mange flere.

Der er ingen som John Mayer. Han dukkede op som en GRAMMY®-prisvindende kunstner, berømt sangskriver og ikonisk guitarist på én gang. The Bridgeport, CT indfødte introducerede sig selv på det femdobbelte platin Room For Squares i 2001 og har opnået tre #1-debuter på Billboard Top 200 med tredobbelt platin Heavier Things [2003], dobbelt-platin Battle Studies [2009] og guld Born and Raised [2012]. Ud over at have solgt over 20 millioner albums verden over og fået milliarder af streams til dato, har han vundet syv GRAMMY®-awards, inklusive “Song of the Year” for “Daughters”, og har opnået ikke mindre end syv U.S. nummer 1 placeringer på Billboards Top Rock Albums liste og 25 placeringer på Hot Rock Songs listen, det meste af nogen soloartist. I 2015 blev Dead & Company grundlagt, med Mayer på leadguitar samt vokal. Siden dannelsen har bandet gennemført syv turnéer, spillet for fire millioner fans og er blevet en rekordstor stadion-act. I 2021 blev Sob Rock, Mayers ottende studiealbum udgivet til kritikerros med hitsene “Last Train Home” og “Wild Blue”.

Med som support er den amerikankske singer-songwriter Madison Cunningham, der her i 2023 har vundet en GRAMMY Award® for sit 2022 album’ Revealer’ i kategorien ’Bedste Folk Album’.

Share