Ny gratis koncertklub indtager Blågårds Apotek

Ny gratis koncertklub indtager Blågårds Apotek

Den nye koncertklub BEVY finder sted månedligt på Blågårds Apotek på Nørrebro i København. Med BEVY præsenteres bud på nogen af de mest lovende og spændende internationale artister sammen med lokale talenter. Koncerterne finder sted i de hyggelige, tilbagelænede og komfortable rammer på Apoteket på Blågårds Plads. Ideen er at kunne introducere nye strømninger og gøre det tilgængeligt at opdage ny musik via en gratis entré.

Første BEVY-koncert er torsdag d. 4. maj 2023, hvor der inviteres til en aften med artisterne SEB og Selma Higgins. Dørene åbner kl. 12.00 og showet starter ca. kl. 19.00. Der er fri entré til alle BEVYs koncerter.

SEB er en LA-baseret artist og producer, der i 2021 udgav sin anmelderroste debut EP IT’S OKAY, WE’RE DREAMING med bl.a. den populære single ”seaside_demo” på. SEB er inspireret af følelsesladede sangskrivere som Kurt Cobain og Joni Mitchell, samt mere grænsesøgende kunstnere som Tyler the Creator, Kid Cudi og Grimes.  SEB er opvokset i Chicago og har rykket sig mellem New York, Haiti, Oklahoma og Miami for nu at være i LA, opmuntret af det ikoniske Electric Lady Studios til at overveje sit kunstneriske projekt seriøst. SEB er nået langt fra at Freestyle over beats hentet fra YouTube til at være sikker i sin egen lyd og lyriske univers.

Selma Higgins har en unik stemme, som er svær at glemme. Dette har også medført flotte anmeldelser og et allerede voksende livepublikum på trods af hendes, på nuværende tidspunkt, korte rejse i musikken. Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier rammer hun ind i hjertet hos publikum og inviterer lytteren ind i et legende, funkpoppet lydunivers med stærkt nærvær og ærlighed. Hendes sange viser en farverig genreblanding, hvor feltet spænder bredt mellem funkpop, folk og rock. Musikken er en legeplads, og den røde tråd er den organiske lyd med Selma’s stemme i centrum

Grundet begrænset plads er det ’først til mølle’ på selve koncertdagen, derfor opfordres der til, at man kommer i god tid. Der vil løbende blive annonceret nye gratis koncerter på BEVYs Instagram.

Share