Lil Yachty kommer til KB Hallen

Lil Yachty kommer til KB Hallen

I forlængelse af det anmelderroste album ‘Lets Start Here’ drager Lil Yachty ud på en verdensomspændende Tour med 39 shows.

Lil Yachty har offentliggjort sin 39 show lange verdensomspændende tour i kølvandet på hans seneste album ’Let’s Start Here.’. Albummet, der er udgivet på Quality Control Music/ Motown Records, udkom i januar 2023 til massiv anmelderros. The Field Trip Tour, der er produceret af Live Nation og Bose, starter til september i USA inden den drager videre til Europa. På den europæiske del af touren vil Lil Yachty kunne opleves i København i K.B. Hallen lørdag 25. november.

Touren annonceres en måned efter at Lil Yachty udgav musikvideoen til singlen ’Strike (Holster)’. Yachty startede 2023 med et brag, da han udgav det banebrydende psychedelic alternative rock album, ’Let’s Start Here.’, som modtog enorm anmelderros af medier og hans musikalske kollegaer. Dette ledte til en forside på Billboard magazine og en debutoptræden i Saturday Niglt Live (SNL), hvor Lil Yachty optrådte med ’the BLACK seminole’og ’drive ME crazy!’sammen med et live band.

Lil Yachty er en amerikansk rapper, sanger, sangskriver og producer fra Atlanta, Georgia. Han har udgivet fem studiealbums, hvor hans seneste, ’Let’s Start Here.’, er et psychedelic alternative rock album udgivet i januar 2023. Albummet debuterede som #1 på Billboards Top Rock & Alternative Albums liste, #9 på Billboards Top-200 liste, var #1 Album på Apple Music og fik over 60 millioner streams i de første to måneder.

Mange kender Lil Yachty som en af de mest toneangivende rappere fra midten af 2010’erne og frem. Han var en del af den hæderkronede XXL Freshman Class fra 2016 sammen med andre megastjerner som Lil Uzi Vert, 21 Savage og Kodak Black. Dette kulminerede med Yachtys hit-single ’Poland’ fra sidste år, som gik viralt og strøg op af hitlisterne verden over.

Share