Fakta om Ganger og deres album Pisk

Fakta om Ganger og deres album Pisk

Den 28. april udgav bandet Ganger deres tredje album ‘Pisk’, der afslutter den såkaldte ‘Mørktropisk’-trilogi fra bandet.

Ganger består Mille Mejer Djernæs Christensen, Ninna Lundberg, Andreas Campbell og Thomas Bach Skaarup.

Alle sange og tekster på ‘Pisk’ er skrevet af Thomas Bach Skaarup, og er inspirerede af og låner direkte fra en stor samling kærlighedsbreve Thomas’ forældre skrev til hinanden i perioden 1982-1984. Brevene arvede han kort tid inden faderens død.

“Pisk’ handler for mig om at forandre min egen fortælling. Utallige terapiforløb har ikke rigtigt hjulpet mig til at forstå min egen historie bedre, så nu forsøger jeg at tage ejerskab over den ved at genopleve mine forældres forelskelse – først og fremmest for at indprente i mig selv at jeg ikke er et barn af konflikter og traumer, men engang var et resultat af en brusende, ungdommelig forelskelse. Med et håb om at tilgive min mor, give familietragedien en ekstatisk afslutning og i processen piske mig selv videre”, forklarer Thomas Bach Skaarup.

Bandets andet album, “Tro”, anden del af Mørktropisk-trilogien, udkom den 2. oktober 2020, og blev modtaget med stor ros fra anmeldere. Ganger vandt blandt andet P3 Talentet 2020. Første album i trilogien “Mørk” udkom i 2019.

Ganger spiller karrierens hidtil største koncert denne sommer, når de gæster Roskilde Festivals Arena-scene.

Inden da kan de fanges på en kort spillestedsturné i maj, der tæller følgende koncerter:

17.05.23 Posten, Odense
18.05.23 Train, Aarhus
19.05.23 Store Vega, København
20.05.23 Skraaen, Aalborg

Share