Kelela skal spille i Vega

Kelela skal spille i Vega

Den amerikanske sangerinde, sangskriver og producer Kelela har for alvor etableret sig som et kunstneriskfænomen inden for musik, kunst og mode. Til sommer tager hun sit nye og andet studiealbum, Raven, med forbi Danmark. Den Amerikanske R&B og klubmusik sangerinde giver koncert i Store VEGA den 10. august 2023.

I 2017 fremskyndede Kelelas debutalbum, Take Me Apart, hendes uundgåelige rejse mod mainstreamanerkendelse i både pop- og undergrundskulturen. I årene før debutalbummet havde projekterne Cut 4 Me (2013) og Hallucinogen (2015), allerede været med til at cementere hendes position som en af de førende kræfter i den alternative undergrunds R&B-verden. Med en personlig stil, som er lige så visuelt kalejdoskopisk som sin genresvingende musik, har Kelela etableret sig som en fortrop inden for sonisk og æstetisk innovation. 

Kelelas musikalske univers blander elegance, futurisme, guddommelighed og sensualitet. Kelelas unikke perspektiv på musik har skabt en musikalsk identitet, der demonstrerer en stil – som både er en del af kunsten – men som også udgøre kunsten i sig selv.

Det længe ventede andet studiealbum, Raven, udkom i begyndelsen af ​​2023, og indeholder sange som “Washed Away”, “Happy Ending”, og “On The Run”. I en artikel fra Soundvenue blev det nye album, ’Raven’, beskrevet som ”intet mindre end et frigørelsesprojekt. En udgivelse, der manifesterer kærlighedsfuld klubmusik som et safe space for marginaliserede stemmer”.

Share