Dag 2 på Northside er i gang. Pil holdt en fest. Folkeklubben leverede stabilt

Dag 2 på Northside er i gang. Pil holdt en fest. Folkeklubben leverede stabilt

Anden dag på NorthSide festival i Eskelunden ved Århus blev skudt igang i høj sol og med to seværdige koncerter.

På Echo scenen gik superaktuelle Pil på allerede kl. 14, og proklamerede at hun ville lave en nattefest. Pil bød på oprigtig charme, stor energi og lykkedes med at levere den proklameret fest til stor glæde for de rigtig mange fremmødte foran den smuktplaceret scene. 32-årige Pil udstålede stor glæde ved at stå på scenen og specielt, da hun sluttede festen med hittet ‘Når du går herfra’, kunne publikum opstemt bevæge sig videre til Astra scenen, hvor Folkeklubben kort efter var i aktion.

Folkeklubben er kendt for deres jordnære poesi i en Kim Larsen-inspireret 70’er stil. Og det var præcist hvad de leverede fredag i Århus. Det var stabilt og professionelt. Folkeklubben kan deres game, forsanger Kjartan Arngrim kan sige de korrekte ting og score gode point på hans sympatiske optræden. Til tider var det kedeligt, men festen kom lidt op i gear med de velkendte ‘Torben Ullrich’ og ‘Danmarksangen’ samt storhittet ‘Fedterøv’, der var finalen. Kim Larsen har ikke levet forgæves, og heldigvis for det, for Folkeklubben, der i øvrigt netop har udgivet deres sjette album, er et sympatisk bekendtskab for os, der elsker dansk musik.

NorthSiden forsætter fredag med blandt andre Benjamin Hav, Nik &y Jay og The Chemical Brothers. Lørdag skal blandt andre Blæst, Zar Paulo, Gilli, Prima på scene enden Lucas Graham lukker festivalen ned.

Share