Drikkedunke, vandposter og tilfredshed på Northside

Drikkedunke, vandposter og tilfredshed på Northside

Northside festival 2023 blev, skriver arrangørerne, en succes ifølge en tilfredshedsundersøgelse. Publikum kunne blandt andet nyde godt af et koncept, hvor det ikke var muligt at købe vand på flaske. I stedet kunne der købe nogle lækkert designet NorthSide drikkedunke, der så kunne genopfyldes på en række opstillet vandposter. Drikkedunkene er lavet i et udseende og design, der helt sikkert har stor betydning for at de vil blive genbrugt rigtig mange gange.

Måske var konceptet omkring drikkedunke og vandposter med til at arrangørerne efterfølgende har kunne melde om tilfredshed blandt publikum. For i en undersøgelse lavet af arrangører har de meldt at 70 % tilkendegiver, at de syntes festivalen i år var bedre end sidste år, hvor NorthSide for første gang blev afviklet i Eskelunden, og hvor der blandt andet var åbenlyse problemer ved ind og udgange.

“Vi har taget den kritik vi helt berettiget fik sidste år til os, optimeret pladsen og sikret bedre adgangsforhold, og det virker som om det er lykkedes i år at skabe en festival i langt bedre harmoni til glæde for vores gæster”, forklarer udviklingschef Jacob Bartholin.

Specielt Nik & Jay fredag tiltrak rigtig mange til Astra scenen på Northside. Foto: Morten Rygaard.
Share