Tinderbox: Drik vand

Tinderbox: Drik vand

De mange tusind forventningsfulde festivalgæster har indtaget Tinderbox, hvor de første artister også allerede har begejstret på scenerne. Festivalen kan i år melde om rekordsalg på billetter, hvilket betyder, at sidste års publikum rekord vil blive slået.

I år vil 50.000 vil være samlet i Tusindsårsskoven hver dag. 

Festivalen åbnede i høj sol, hvilket gør pladsen brandvarm:

”Det er vigtigt at alle drikker rigeligt med vand, specielt hvis man vil stå helt oppe foran scenen”, siger udviklingschef Jacob Bartholin.

Der er vandposter på pladsen og der er nu trukket vand op foran de store scener. 

På sociale medier og storskærme har Tinderbox intensiveret opfordringen til at drikke rigeligt vand.

Den danske popkomet Pil sørgede for at åbne dagens musikprogram med en fængende koncert på teltscenen, hvor folk fik både god musik og lidt skygge under teltdugen. Og denne koncert var startskuddet til et spækket musikprogram.

Dagens program står blandt andet på Mimi Webb, Tobias Rahim, Hugorm, eee gee, Phlake, Zar Paulo, Christopher, Artigeardit x Lamin, The Minds of 99 og altid fremragende Lukas Graham vil sammen med sit velspillende band, sørge for en fantastisk afslutning på den første dag på Tinderbox 2023. 

Årets MagicBox-scene har fået en makeover, så publikum udover et stærkt elektronisk og EDM line-up har kunne opleve nogle endnu mere spektakulære omgivelser midt i skoven. Bag DJ-pulten har Nick Soe og Night Moves sørget for at åbne MagicBox med manér, og mens TooManyLeftHands resten af dagen vil overtage scenen med en masse af deres venner fra den danske og udenlandske DJ-scene bl.a. Oliver Ingrosso, Rune Rask, Chico Rose og Kato. 

Ude på pladsen har gæsterne kunne gå ombord i et bredt udvalg af madboder og barer, som tilbyder alt, hvad hjertet begærer af lækre retter, gode snacks og læskende drikkevarer. Hvad enten du er til glutenfrit og vegansk, en stor burger med fritter, et alkoholfrit alternativ eller en kold fadøl, så kan vores boder uden tvivl levere det. Og der er også masser af spændende barkoncepter at udforske rundt på pladsen, så gå endelig på opdagelse i de små kroge og smutveje rundt omkring. 

Share