Laid Back dukkede op på Orange Scene

Laid Back dukkede op på Orange Scene

De danske musiklegender fra bandet Laid Back, dukkede meget overraskende op på Roskilde Festival fredag. I showet JammJan kom Tim Stahl og John Guldberg pludselig på scenen og leverede deres superhits White Horse og Sunshine Reggae, der er fra henholdsvis 1984 og 1983. Det var selvfølgelig tydeligt at de to herrer, er over 70 år, og stemmerne ikke er helt som i 1980’erne, hvor bandet hittede over store dele af verden. Men begejstringen fra publikum på Orange Scene var ikke til at tage fejl af.

Konceptet JammJam er skabt af Jammcard og Elmo Lovano med tanken om de spontane energi, der opstår i en jam session. Fænomenet har siden bredt sig til festivaller og til videobegyvenheder. I 2022 lagde Roskilde Festival scene til JammJam som det europæiske venue nogensinde. I år var JammJam rykket til Orange Scene, og der var besøg af blandt andre Ida Korr, Christopher, Lucas Graham og altså legenderne fra Laid Back.

Share