Bogen Planen giver god indsigt i cykelsporten

Bogen Planen giver god indsigt i cykelsporten

Den hollandske forfatter og jounalist Nando Boers har fulgt Jonas Vingegaards Jumbo Visma team over tre år. Det er der kommet bogen, der på dansk hedder Planen erobring af Paris, ud af. En bog der kort før Tour de France er udkommet på forlaget People. 

Der udkommer rigtig mange cykelbøger. Heldigvis er Planen anderledes, da den har fokus på, hvad der sker omkring et team.

Du får nemlig med bogen en helt anden indsigt i hvad det kræver at opbygge og drive et moderne cykelteam. Du kan næsten kun blive inspireret af den måde teamet har rejst sig fra asken fra Rabobank-teamet og at blive verdens bedste cykelteam.

I bogen kommer man virkelig med helt bag facaden på Jumbo Visma, og forstår hvor omfattende og krævende det er at drive et cykelteams med alt fra højdetræningslejre til optimering af udstyr, planlægning af kos og rigtigt meget andet.

Det er desuden inspirerende at den arbejde, der foregår på Jumbo Visma under løb som Tour de France. Et arbejde som man kommer helt tæt på i bogen, der altså virkelig er omfattende og går helt tæt på rigtig mange detaljer. 

Bogen er et stort værk med næsten 450 sider, men er forholdsvis tilgængelig med mindre kapitler. Det er oplagt løsning til sommerhuset, på stranden eller bare fordi du elsker at vide mere om cykelsporten

Share