Filmen Barbie slår rekorder

Filmen Barbie slår rekorder

I løbet af lørdag satte biografgænger nr. 215.425 sig i mørket for at se Greta Gerwigs anmelderroste komedie i en dansk biograf. Barbie er dermed den hurtigst sælgende film i Danmark i 2023. Ingen andre film har i år nået dette kun 10 dage efter premieren. Faktisk har ingen anden amerikansk film målrettet til voksne, og som ikke var en del af en franchise, solgt så mange billetter i Danmark på så kort tid i mere end 10 år.  

Biograferne byder på mange spændende film denne sommer, og vi er både glade og stolte over, at rekordmange danskere på så kort tid netop har valgt at opleve Greta Gerwigs ’Barbie’. Vi ser dette, blandt mange ting, som et godt tegn for hele filmbranchen og komediegenren især“, siger Rikart Købke, Head of Sales, Warner Bros. Theatrical Distribution Danmark.

Share