Bogen om Skuldborg tager illusionen til nye højder

Bogen om Skuldborg tager illusionen til nye højder

Podcasten Undskyld vi roder har sat nye stander for at blande fiktion og virkelighed sammen. Og det med stor succes. Nu tages illusionen endnu videre.

Af Kenneth Møller Kristensen

Med Brian Lykke og Kasper Nielsen som omdrejningspunkt, med udgangspunkt i hedengangne Radio 24syv-programmer som Kloven fra Lampedusa og Københavnermodellen, er Undskyld vi roder næste trin i podcast, der får lytteren til at tvivle på, hvor fiktionen slutter og virkeligheden starter.

Podcasten er lavet med udgangspunkt i, at Radio 24syv ikke fik fornyet deres radiolicens, og den i stedet gik til det super provinsielle R8dio. Men den har udviklet sig til så meget andet. Lytter du til Undskyld vi roder, får du fantastisk skuespil, nyskabende ordspil, en parodi på den danske medieverden og så bare humør i verdensklasse. Du kan ikke undgå at blive grebet af livet i Skuldborg.

Og nu tages hele det fantastisk univers et skridt videre med bogen Turen går til Skuldborg. Bogen, udkommet på Politikens forlag, er simpelthen en guide til byen, Skuldborg, hvor R8dio holder til.

Elsker du universet omkring Skuldborg, så er der virkelig mange gode informationer at hente i bogen Turen går til Skuldborg. Der dukker ligefrem nye personer op, og så kommer man helt bag de personer som mange elsker fra podcasten.

Lyttertallene er enorme på Undskyld vi Roder, og billetsalget til liveshowet går tilsyneladende rigtigt godt. Alle disse fans vil kun kunne elske Turen går til Skjuldborg. Der er interviews med kendte karakterer som Jonna, Reinhard Weibhauer, Rune Ingemann, Randi og så selvfølgelig Smørstemmen Allan Sindberg og kulturkongen Klavs Bundgaard. Man kommer helt tæt og bag de store personligheder. Sjovt og gennemført.

Elsker du Undskyld vi Roder og Skuldborg, så skal du også læse Turen går til Skulborg.

Bogen er udkommet den 19. september på Politikens Forlag, er på 88 sider og koster kr. 200,- Og af en eller anden grund! er der ikke foto i bogen, kun tegninger, hvilket man i podcasten kunne høre Klavs Bundgaard være utilfreds med, mens smørstemmen fra Ikast, Allan Sindberg, var godt tilfreds.

Fire appelsiner fra JuicyNet.dk til Turen går til Skulborg.

Share