Julekalenderen ’Tidsrejsen’ får en fortsættelse i 2024

Julekalenderen ’Tidsrejsen’ får en fortsættelse i 2024

For de fleste er der nok lang tid til julen 2024, men allerede i oktober går DR i gang med optagelserne til den kommende julekalender: ’Tidsrejsen 2’.

’Tidsrejsen 2’ handler om det umage par Romeo og Holly, der lærer hinanden at kende, da Holly starter i Romeos klasse. Romeo mener at have beviser for, at der tidligere i Dragør har foregået tidsrejser, og at det måske kan bringe ham tættere på at finde ud af, hvad der er sket med hans far, som han aldrig har mødt. Holly tilbyder Romeo sin hjælp, hvilket bliver starten på et hæsblæsende science-fiction juleeventyr.

For DR’s fiktionschef Henriette Marienlund var valget omkring at lave en fortsættelse af ’Tidsrejsen’ ikke nogen svær beslutning.

“’Tidsrejsen’ var bare en virkelig god julekalender, og da vi samtidig kunne se et stort udviklingspotentiale i universet, var det en ret nem beslutning, at vi selvfølgelig skulle lave en fortsættelse, der bringer historien videre”, siger Henriette Marienlund.

De danske børn kan derfor igen glæde sig til ture både tilbage i fortiden og ud i fremtiden.

I 2023 bliver det den norske julekalender ’Det magiske tivoliteater’, som danner rammen i december måned.

Share