Signe Svendsen annoncerer koncert i DR Koncerthuset

Signe Svendsen annoncerer koncert i DR Koncerthuset

I foråret spillede hun for en udsolgt sal i DR Koncerthusets Studie 2 – d. 6. december 2023 vender hun tilbage for at give publikum en enestående aften. Med strygekvartetten Who Killed Bambi og hendes faste band som backing, bliver sangene løftet til helt nye højder.

Med sit seneste album ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen”, der blev kåret til et af årets bedste udgivelser i 2022, har Signe Svendsen endnu engang markeret sig som en unik sangskriver på den danske scene. Hun dykker ned i kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet og en magisk evne til at gøre det sårbare og ensomme til noget vi kan være fælles om.

Signe Svendsen turnerer flittigt både med sit band og helt solo på scenen og som sikker entertainer, kan hun både spidde vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så er, og rør ved hverdagens og tilværelsens trakasserier. Det er første gang, at Signe Svendsen og Who Killed Bambi skal samarbejde, om koncerten siger hun selv: “Jeg har længe gerne ville arbejde med strygekvartet, og at det nu er lykkes med lige netop Who Killed Bambi, er en drøm der bliver til virkelighed. De har en stor spændevidde og kan tilføje så meget intensitet og drama. Jeg glæder mig virkelig til at stå midt i det hele og blive blæst bagover – sammen med publikum”

Who Killed Bambi er et klassisk strygerensemble, der er kendt for deres mod til at eksperimentere og for at tryllebinde publikum med deres musikalske nysgerrighed

Share