DR Koncerthuset danner ramme om Dansk Melodi Grand Prix og MGP i 2024

DR Koncerthuset danner ramme om Dansk Melodi Grand Prix og MGP i 2024

Til februar er Dansk Melodi Grand Prix igen klar til at samle danskerne om landets største musikfest. I 2024 danner Koncertsalen i DR Koncerthuset ramme om showet, som sendes lørdag den 17. februar klokken 20 direkte på DR1 og DRTV.

Artisterne præsenteres i det nye år, men sikkert er det, at vinderen sendes en tur over Øresund til Eurovision Song Contest i Malmø.

Programchef for Dansk Melodi Grand Prix i DR Erik Struve Hansen siger:

“Dansk Melodi Grand Prix er en begivenhed, der år efter år samler danskerne på tværs af musiksmag, geografi og alder. Seerne og publikum kan se frem til et flot show fra Koncertsalen, der giver artisterne en unik mulighed for at levere stærke optrædener på en eftertragtet scene og med højt nok til loftet til at rumme de store følelser, som også er en vigtig del af Grand Prix-universet”.

Det’ for børn

En uge senere er der igen dømt dans, sang og fest, når børnene indtager scenen i Koncertsalen til årets MGP. Showet kan ses på DR1 og DRTV lørdag den 24. februar klokken 19. Deltagere og værter offentliggøres senere.

Share