Aqua giver to store koncerter i Danmark i 2024

Aqua giver to store koncerter i Danmark i 2024

Aqua er det bedstsælgende danske band nogensinde og er igen blevet aktuelle med den nye Barbie-film, hvor ”Barbie Girl” blev samlet på soundtrackets single ”Barbie World”.

Til næste år spiller Aqua, der består af Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted, deres største danske indendørs-koncerter nogensinde. Det er 13 år siden de sidst har spillet deres egne headline koncerter i Danmark! Bandet går på scenen i Jydske Bank Boxen den 8. november 2024 og i Royal Arena den 9. november 2024.

Der findes ikke noget dansk band som Aqua, der bringer minderne frem fra de sene 90’ere, og med 38 millioner solgte albums, 7 millioner singler, mere end 20 millioner månedlige lyttere på Spotify alene og ”Barbie Girl”-videoen, der i skrivende stund har mere end 1.3 milliarder views på YouTube, hører de til i den absolutte verdenselite.

”Vi har drømt om det her siden midt 90’erne, og vi har forberedt os lige så længe. Danmark, det her kommer I aldrig til at glemme!” udtaler AQUA.

Share