DR klar med intensiv dækning af håndboldkvindernes guldjagt i Herning

DR klar med intensiv dækning af håndboldkvindernes guldjagt i Herning

Med en daglig VM-podcast, stærke optaktsudsendelser og masser af liveblogs og live-udsendelser på radio og tv, byder DR alle danskere indenfor til håndboldfest og dansk medaljejagt, når der fra slutningen af november spilles VM i kvindehåndbold på hjemmebane i Herning.

Snart banker julemåneden for alvor på døren, og så er der lagt op til håndboldfest i Boxen. Her løber de danske håndboldkvinder på banen i Herning for med en fyldt og forhåbentlig begejstret hal i ryggen at starte jagten på det fineste metal ved VM-slutrunden i håndbold. DR er med hele vejen med en omfattende dækning af slutrunden på tværs af DR’s platforme.

“Vi glæder os helt vildt til at give den fuld gas på alle vores platforme og samle danskerne om top-håndbold og den fantastiske stemning, der altid er, når de danske håndboldkvinder spiller en slutrunde på hjemmebane”, siger Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten.

Tina Müller er vært i studiet i Boxen i Herning, og Frederik Lindved kommenterer Danmarks kampe på tv sammen med håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen. I radioen kommenterer Morten Hausborg Danmarks kampe sammen med toptræner Helle Thomsen.

Share