Kundo annoncerer karrierens to hidtil største shows i Aarhus og København i 2024

Kundo annoncerer karrierens to hidtil største shows i Aarhus og København i 2024

Tidligere i år annoncerede Kundo, at han skulle spille sin debutheadliner i VEGAs Ideal Bar, koncerten har grundet stor efterspørgsel været udsolgt i flere måneder før koncertdagen, den 16. november 2023. 

Den unge og talentfulde rapper fra Vejle, debuterede i starten af 2023 med singlen ’7100’, som blev taget godt imod og blandt andet tilføjet til P3’s rotation samme uge. Kundos musik har både den traditionelle raps kant og tunge beats, der sammen med en mere poppet og melodisk side skaber et lækkert helhedsbillede, og i dén grad viser, hvad Kundo står for.

I sommer udgav den unge rapper sin anmelderroste debut-ep ”Bar’ En Drøm”. En EP som virkelig viste Kundos evner for at skabe forfriskende, innovativ og eftertænksom musik. EP’en blev belønnet med 5 stjerner af Soundvenue efterfulgt af ordene,”Kundo stempler overbevisende ind på den danske rapscene med et tilbagelænet, eftertænksomt flow og lækre, soulede produktioner.”. 

Da Kundo i starten af året udgav sin debutsingle, ”7100”, blev singlen efterfulgt af et pop-up release event, hvor pladsen blev fyldt op så hurtigt, at de sidst ankomne gæster måtte stå udenfor og lytte til musikken fra gaden. I livesammenhænge har man hen over sommeren kunne opleve Kundo ved flere lejligheder, blandt andet på SPOT Festival i Aarhus, Roskilde Festival, Aia Sound og på Smukfest. 

Den 16. november 2023 spiller han sin debutheadliner i et udsolgt Ideal Bar i København, inden han i februar 2024 indtager Volume Village, Aarhus og Lille VEGA i København.

Share