Pink kommer til Danmark

Pink kommer til Danmark

Grundet en hidtil uset efterspørgsel fra sine fans i Storbritannien og Europa, er musikikonet Pink klar til at vende tilbage i 2024, og annoncerer helt nye datoer på sin spektakulære Summer Carnival World Tour, hvor hun i løbet af sommeren har spillet udsolgte shows og henrykt over 1 million fans undervejs.

Hun starter på Principality Stadium i Cardiff den 11. juni 2024, og spiller derefter en række stadionshows i London, Dublin, Liverpool, Glasgow, Bern, København, Amsterdam, Bruxelles, Leipzig, Stuttgart og Mönchengladbach, før hun afslutter den fantastiske tour i Stockholm den 25. juli 2024.

Fans vil uden tvivl se frem til, at megastjernen vender tilbage til syv byer som hun besøgte i 2019 (Cardiff, Dublin, Liverpool, Glasgow, Amsterdam, Stuttgart, Stockholm). Derudover vil hun også spille sit første show nogensinde i Mönchengladbach, Tyskland og sit første show i Leipzig i over 10 år. Hun vender også tilbage til København og Bern for første gang siden 2010.

Pink spiller i Parken i København den 6. juli 2024.

Share