Johnny Deluxe indtager Pumpehuset til april

Johnny Deluxe indtager Pumpehuset til april

De er kendt for hits som ’Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’. Den 12. april de opleves i Pumpehuset i København.

Johnny Deluxe var i 00’erne soundtracket for en hel generation af unge festglade danskere, og mange af deres største hits har opnået status som evergreens. Selv i 2023 er det svært at undgå hits som ”Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’ hjemme i de danske stuer og på natklubber rundt i landet. 

Der er nu gået 20 år, siden det folkekære band udgav det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ i 2004. Nu er bandet klar til at hylde albummet og den helt særlige æra, når de gæster Pumpehuset den 12. april 2024. 

Johnny Deluxe fik deres gennembrud i 2003 med singlen ’Elskovspony’ som en del af Karrierekanonen, som bandet endte med at vinde. ’Elskovspony’ endte senere med at blive et kæmpe hit og fik en plads i rotation på P3. Senere samme år udgav bandet den selvfinansierede musikvideo til sangen, der blev stemt ind på DRs ikoniske ’Boogielistes’ førsteplads. I 2004 udgav Johnny Deluxe det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ (4x platin), albummet indeholdt flere af bandets mest ikoniske sange. På debutalbummet finder man sange som ’Elskovspony’. ’Drømmer Jeg’, og ’Vi Vil Ha Mer’’. Året efter fulgte bandet op på debutalbummet med albummet ’Luxus’, der også gik platin – hvor sangen ’Drenge Som Mig’ var at finde. 

Til koncerten kan man se frem til at skråle med på klassikere fra bandets debutalbum og bagkatalog. Om koncerten udtaler bandet: “Det er fuldstændig fantastisk at vores sange stadig lever derude på 20. år, det skal fejres med et brag af et show! Vi giver Elskovspony, Drømmer Jeg og alle de andre en Deluxe overhaling og præsenterer vores bedste show nogensinde. Vi glæder os til at fejre vores 20 års jubilæum sammen med jer!”.

Share