5 appelsiner til unikt værk om Roskilde Festival

5 appelsiner til unikt værk om Roskilde Festival

Roskilde Festival er noget helt særlig for mange mennesker. En kultur- og musikbegivenhed, der sætter sig spor år efter år. En begivenhed der går ind under huden og får følelserne frem, og noget som mange elsker at mindes.

Af Kenneth Møller Kristensen

En oplagt måde at se tilbage på mange, forhåbentlig gode, Roskilde-oplevelser, er via bogen Roskilde Festival 1983-2023. En bog der indeholder mere end 500 foto taget af fotograf Stig Nørhald på Roskilde Festivalen gennem 40 år.

Der er der allesammen: The Cure, Iron Maiden, Metallica, Björk, Nick Cave, Bryan Adams, Gorillaz, Noel Gallagher, Arctic Monkeys, Kraftwerk, Grace Jones, Massive Attack og alle de andre. Man kan næsten høre, smage og dufte Roskilde Festivalen med Stig Nørhalds bog i hånden.

Det er vel umuligt at forestille sig, at det kan gøre mere komplet end den meget flotte og massive bog. Den er ganske enkelt fantastisk at have i hænderne. For den er så tung og omfattende, at den kræver to hænder at holde. Tyngden kan mærkes.

Bogen har også masser af foto af den kunst, der gennem årene har været på Roskilde Festival. Og stemningsfoto med tilskuere. Det understreger jo netop at Roskilde Festival er så meget mere end bare musik. Det er en smeltedigel af oplevelser og stemning. Alt det kan du nyde med fotobogen.

Hus JuicyNet.dk kan vi ikke forestille os, at dette værk kan overgås på nogen måde. Det må være den optimale samling af foto fra Roskilde Festival. Derfor får bogen 5 stjerner fra JuicyNet.dk. Ment på den måde, at søger du en bog med minder fra Roskilde Festival, så er det her den optimale.

Roskilde Festival 1983-2023 er udkommet den 20. november på forlaget Frydenlund, er på hele 400 sider, og koster vejledende kr. 399,95.

Share