Ny DR serie får premiere den 29. december

Ny DR serie får premiere den 29. december

Den ny DR-serie ’Bag enhver mand’, der er skabt af det succesfulde makkerpar Julie Rudbæk & Jesper Zuschlag, får premiere den 29. december på DRTV. Serien er centreret om en restaurant og kredser om aktuelle emner som køn, magt og forandring.

’Bag enhver mand’ undersøger med humor de forandringer, som den danske samfundsdebat om køn og magt har skabt de seneste år. For hvad betyder den udvikling for, hvordan vi fungerer på arbejdspladsen, og hvad med dem, der slet ikke er interesserede i, at tingene forandrer sig, men hellere ønsker, at alt forbliver ved det gode gamle?

I ’Bag enhver mand’ må den erfarne og succesfulde køkkenchef Michael pludselig forsvare sin position, da den nye souschef Naja vil modernisere hans restaurant. Michael sidder ellers trygt på pinden som køkkenchef på den populære restaurant ‘Værk’ i København, som han kører ’som han altid har gjort’. Men Naja kommer med et helt andet syn på, hvad ledelse, ligestilling og god tone er i dag. Der opstår derfor med det samme konflikt mellem dem. Det viser sig dog, at der er en større trussel under opsejling, som vil gå ud over dem begge, hvis de ikke formår at samarbejde og stole på hinanden trods deres forskelligheder. Serien stiller således ultimativt spørgsmål om, hvad der sker, når vi forlader polerne i debatten og tvinges ind mod midten og bliver nødt til at lytte til og prøve at forstå hinanden?

’Bag enhver mand’ får premiere den 29. december på DRTV og herefter på DR1 den 1. januar klokken 21.00 – og herefter hver fredag klokken 21.25. Serien er på otte afsnit af 30 minutter.

Bag serien står Julie Rudbæk & Jesper Zuschlag, skaberne bag tv-serien ’29’ samt spillefilmen ‘Elsker dig for tiden’. Rudbæk og Zuschlag både skriver, instruerer og spiller hovedrollerne i serien.

I andre større roller ses blandt andre Ann Elenora Jørgensen, Ari Alexander, Sara Fanta Traore, Anders Brink Madsen, Eva Jin & Morten Brovn. I mindre roller ses blandt andre Lars Bom, Ditte Hansen og Frederik Cilius.

Share