Mø laver jubilæumsshow i Vega

Mø laver jubilæumsshow i Vega

Til marts er det 10 år siden, MØ udgav det skelsættende album NoMythologies to Follow. Det fejrer hun med to særlige albumkoncerter i Vega i København samt et takeover af spillestedet, hvor man kan komme helt ind i verdensstjernens kreative værksted.

Få albums i dansk musikhistorie har haft så stor gennemslagskraft som Møs debutalbum No Mythologies to Follow. Ikke bare var det med til at katapultere MØ ud som international stjerne, det repræsenterede en æra, hvor pop og power smeltede sammen. Og hvor man begyndte at vende sin skrøbelighed til styrke.

Det bliver alt sammen eftertrykkeligt fejret, når MØ til marts spiller to særlige koncerter i Vega, hvor publikum får albummet i fuld længde, krydret med andre numre fra den æra.

”Jeg glæder mig sygt meget til at dykke ned i det hele igen. Det var en magisk tid for mig. Efter at have kæmpet med musikken prøvede jeg for første gang at skrive helt frit fra leveren og intuitivt. Og så mødte jeg en producer i Ronni Vindahl, som formåede at løfte det. For mig var det en magisk tid, hvor jeg følte mig i fuld kontakt med mig selv og mine drømme,” siger MØ.

Vega er valgt som venue, fordi det smukke københavnske spillested betyder noget særligt for MØs rejse. Hun spillede der som en del af Vegas Udvalgte i 2013 og siden fulgte tre shows i Store Vega i månederne omkring debutalbummet.

Udover koncerterne laver MØ et decideret take-over i Vegas historiske rammer. Hun indretter flere rum, så publikum – både koncertgængere og folk udefra – kan blive ført igennem hendes kreative processer; både i forhold til musik, koncerter og visuelt udtryk.

Koncerterne finder sted 15. og 16. marts, mens MØs take-over af VEGA løber hele ugen op til koncerterne.

Share