Lenny Kravitz kommer på Tinderbox 2024

Lenny Kravitz kommer på Tinderbox 2024

Det amerikanske rockikon er tilbage på plakaten og har et spritnyt album med i bagagen, når han endelig gæster Tinderbox festival til sommer.

Der er for alvor kommet gang i sæsonen for festivalannonceringer, og nu melder den odenseanske festival Tinderbox sig igen på banen. I kølvandet på forrige uges annoncering af de første 13 navne (heriblandt David Guetta og MORTEN i fællesprojektet Future Rave, canadiske Avril Lavigne og danske Suspekt) løfter festivalen nemlig sløret for endnu en international sværvægter i form af amerikanske Lenny Kravitz.

Lenny Kravitz blev tidligere offentliggjort til at spille på 2020-versionen af festivalen, der som bekendt efterfølgende blev aflyst på grund af Coronapandemien.

Vi har kæmpet for at få Lenny Kravitz tilbage på plakaten, så vi kan give vores publikum det brag af en rockkoncert, vi synes de fortjener“, udtaler festivaldirektør Brian Nielsen og fortsætter: “Kravitz er en af de mest inspirerende artister, når det kommer til vor tids store rockstjerner, og vi glæder os helt enormt til at se, hvilken magi der kan opstå, når han indtager Tusindårsskoven til sommer.”

Den New York-fødte sanger, sangskriver, producer, forfatter, skuespiller og designer står bag megahits som ”American Woman”, ”Are You Gonna Go My Way”, ”Fly Away” og ”It Ain’t Over Till It’s Over” og udgav sit første album Let Love Rule i 1989. Det er siden blevet til i alt 11 studiealbums, og i foråret 2024 føjes endnu et til rækken, når den nyligt-annoncerede plade Blue Electric Light udkommer til marts. Indtil videre har han luftet den eksplosive single ”TK421” som en smagsprøve på, hvad der bliver Kravitz’ første album siden 2018.

Lenny Kravitz har gennem sin mere end tre årtier lange karriere vundet hele fire GRAMMY Awards, solgt 40 millioner plader verden over og er blevet et globalt ikon på tværs af både musik, kunst og kultur generelt.

Share