Benjamin Ingrosso skal spille i Amager Bio

Benjamin Ingrosso skal spille i Amager Bio

Med sine dynamiske optrædener og diverse musikstil er Benjamin Ingrosso ved at blive en af Sveriges mest elskede live-kunstnere. Han er blevet sammenlignet med ikoniske kunstnere som Bruno Mars og George Michael, og har over 850 millioner streams og en imponerende samling af guld- og platincertificerede singler, sammen med hans tre albummer i toppen af hitlisterne.

Efter den store succes med hans skandinaviske sommerturné i 2023, som trak over 100.000 fans til forskellige festivaler og spillesteder, er Benjamin Ingrosso klar til at tage på sin første europæiske turné nogensinde – Better Days Tour 2024. Og med ny musik som udkommer i 2024, er Ingrosso klar til at møde fans over hele kontinentet.

Den 10. april spiller han i Amager Bio i København.

Share