DR klar med årets udgave af Disneys Juleshow

DR klar med årets udgave af Disneys Juleshow

Helt som traditionen byder, kan store som små også i år samles om ’Disney Juleshow’, som DR viser juleaftensdag klokken 16.00.

‘Disney Juleshow’ er klar på DR1 og DRTV juleaftensdag klokken 16.00. Det fortæller Peter Rosberg, der er chef for publicering i DR. “For rigtig mange danskere er det en elsket juletradition at se showet. Derfor er vi utrolig glade for, at aftalen med Disney nu er faldet endeligt på plads, så alle danskerne kan være helt sikre på én af julens faste traditioner”, forklarer Peter Rosberg.

Aftalen om visningen af ’Disney Juleshow’ forhandles ofte først på plads sidst på året som en del af en større aftale mellem Disney og DR.

DR har vist ’Disney Juleshow’ siden 1967. Traditionen tro indeholder det blandt andet de klassiske Disney-tegnefilm ’Plutos Juletræ’ med Mickey Mouse, Pluto og Chip & Chap, samt ’Anders Ands Sneboldkamp’ med Anders And, Rip, Rap & Rup. Showet byder som altid også på en overraskelse.

I julen 2022 så 919.000 med på ’Disney Juleshow’.

Share