Stort sportsevent torsdag i Ballerup

Stort sportsevent torsdag i Ballerup

Torsdag den 28. december er det tid til det årlige og traditionsrige cykelstævne i Ballerup Super Arena. Det er den lokale klub, DBC Ballerup, der er verdens ældste cykelklub, der står bag stævnet, der i sin nuværende form afvikles for syvende gang, men tidligere har været arrangeret i andet setup.

Der forventes flere tusinde tilskuere i Ballerup Super Arena, og de kan mest af alt se frem til det ekstreme parløb for herrer, der skal køres over hele 100 km. Altså 400 omgange på den 250 meter lange cykelbane. Men der er meget andet at glæde til til for tilskuerne i arenaen. Der er parløb for kvinder samt cykelløb for rigtig mange andre aldersklasser. Cykelunderholdning fra kl. 16:45, hvor dørene åbner og til omkring kl. 23, hvor det ekstrem parløb slutter.

Som tilskuer kan du opleve verdensklasse cykelryttere som Amalie Dideriksen, Michael Mørkøv, Lasse Norman Leth, tyske Roger Kluge, hollandske Yoeri Havik og rigtig mange af dansk cykelsports største cykeltalenter.

Har du ikke mulighed for at være til stedet torsdag i Ballerup, kan du følge med via livestreaming på nedenstående link.

Share