Vidste du det? Danske Kashmir lavede sang med David Bowie

Vidste du det? Danske Kashmir lavede sang med David Bowie

Det lyder næste for utroligt til at være sandt. Men i 2005 lavede danske Kashmir nummeret The Cynic sammen med en af musikhistoriens største artister, David Bowie.

Kashmirs forsanger Kasper Eistrup havde mødt Bowie til en koncert i New York, og Bowie havde kaldt sig fan af Kashmirs musik, og at han gerne ville lave en musik med danskerne. Forbindelse med de to parter var producer Tony Visconti, der producerede samtlige Bowies plader i 1970’erne og altså også producerede for Kashmir.

“Var da et af de største øjeblikke i mit liv. Han er jo en institution og nummer tre på min liste over de mest indflydelsesrige mænd i rockhistorien, og de to andre, Elvis og Lennon, er jo døde”, udtalte Eistrup i 2005. David Bowie døde i 2016. Han nåede at udgive 26 albums i sin karriere.

The Cynic var en del af albummet No Balance Palace (Kashmirs femte album), der udkom den 10. oktober 2005. 

Share