Koncertkalender:  Uge 1, 2024

Koncertkalender: Uge 1, 2024

2024 er indledt. Og JuicyNets koncertkalender er online. Vi opdaterer løbende, så skriv gerne til info@juicynet.dk med informationer.

Uge 1 byder blandt andet på at den amerikanske entertainer og musiker Frankie Moreno hylder Elvis på Bremen teater i København. Samme dag er der lækker svensk HipHop i form af Ricky Rich i Pumpehuset. Ricky Rich er i øjeblikket Sveriges mest streamede rapper lyttere på Spotify og har en stor lytterskare i Danmark. Største hit er tracket Habibi. På Rust spiller Carte Blanche fredag. Et dansk indieband, der har opnået aiplay på P3 og fået en række gode anmeldelser. Support er Scala, der bedst beskrives er indierock til din hverdagsbrandert

Lørdag spiller det danske stjerneskud AVA på Rust. Den 28-årige sangerinde byder på personlige tekster om relationer og hverdagsoplevelser samt fede beats.

Se JuicyNets koncertkalender i nedenstående.

may, 2024

Share