Kvarti udgiver debutsingle

Kvarti udgiver debutsingle

På fredag, den 12. januar, udgiver den unge artist Kvarti sin debutsingle Flygter. Sangen følger op på Sommernætter fra Jonas Risvig-serien Centrum, hvor Kvarti er feature. Sommernætter har knap en halv million streams på Spotify.

Bag kunstnernavnet Kvarti finder man den talentfulde sanger og sangskriver Kvarti Blomfrø. Den 20-årige Vesterbrodreng begyndte sin musikalske rejse som helt lille, da han fik sin første basguitar – men det var først på Sankt Annæ Gymnasium, at musikken for alvor fik en plads i hans liv.

I dag skaber Kvarti – i tæt samarbejde med sine to faste producere – melankolsk men uptempo popmusik, der forener følsom lyrik med livlige melodier.

Kvarti åbner sit hjerte gennem hudløst ærlige tekster, hvor han, på både godt og ondt, udforsker sin indre tumult. Tematikker som ensomhed, længsel og magtesløshed udgør centrale elementer i hans repertoire, der henter inspiration fra en bred vifte af kunstnere; lige fra C.V. Jørgensen til Dominic Fike, Barselona og Post Malone.

På debutsinglen Flygter møder lytterne en Kvarti, der har mistet sig selv i festen – dér, hvor musikken pumper og hans ængstelighed sender ham på flugt fra alle dem, der prøver at hjælpe ham.

/ Hun siger jeg glemmer hvem jeg er igen / Brænder ud, men du holder altid lyset tændt / Står med åbne arme / Men jeg ender med at føle mig klemt /

”Flygter
 handler om at have brug for et pusterum væk fra det hele; væk fra hverdagen og fra stressen, men også væk fra den livline, der prøver at trække en i land. Det handler om, når man ikke er klar til at blive hjulpet, så man ender med bare at stikke af fra det hele, fordi man har skabt et tilhørsforhold til sin ensomhed”, fortæller Kvarti.

Share