Nyt udspil fra dansk popstjerne

Nyt udspil fra dansk popstjerne

Der er både gospelkor og pumpende soul-rytmer på det fængende nye udspil fra den danske sanger Maximillians! Med Honest Too følger Maximillian op på endnu et top-10 radiohit og udsolgte koncerter, mens et spritnyt album er på vej i 2024. Singlen udkommer den 12. januar.

Maximillian har aldrig været bleg for at banke siderne ud på den kasse, som de fleste musikere har prøvet at blive puttet ned i. Han laver pop – endda i international klasse – ført an af en vokal, der er helt sin egen. Samtidig har Maximillians musikalske output altid været genre-brydende og på vej i nye retninger, hvorfor det aldrig er kedeligt at være i selskab med den 25-årige danske sanger.

Det bliver det heller ikke på hans nye single, Honest Too, hvor Maximillian slipper følelserne løs til tonerne af gospelkor på et beat af pumpende soul-klaver.

”Der var den her pige, jeg var ret vild med. Og som gav udtryk for, at hun havde det på samme måde som mig. Men vi blev ligesom ved med at køre rundt i en flirt, der ikke kom nogen vegne, for hun var ikke ærlig om, at hun ikke følte det vi havde sammen skulle blive til mere. Honest Too handler om det limbo, jeg var fanget i – om, at man altid kommer længst med ærlighed, lige meget hvilken relation man er i,” fortæller Maximillian.

Maximillian har blottet sit hjerte gennem ung pop-poesi, siden han debuterede som blot 17-årig og med ét blev spået en stor fremtid af førende internationale musikmedier. Gennembruddet kom med multi-platin-hittet, Beautiful Scars, som lagde grundstenen for et bagkatalog, der nu er streamet mere end en halv milliard gange på verdensplan.

Sidste sommer trak Maximillian stikket på EP’en, Unplugged, der blev fulgt op af udsolgte efterårskoncerter i Aarhus og København. Singlen, Best of Me, blev endnu et Top-10-hit på dansk radio, og med Honest Too varsler Maximillian om endnu mere musik – og et nyt album på vej – i 2024!

Share