Lauren Ruth Ward spiller på Train til april

Lauren Ruth Ward spiller på Train til april

Den 16. april spiller amerikanske Lauren Ruth Ward koncert i Train i Aarhus. Lauren Ruth Ward er blevet beskrevet som er en naturkraft, og musikkritikere har udråbt musikeren og bandet til at være en krydsning mellem Janis Joplin, Florence Welch og Courtney Barnett.

I de otte år, Lauren Ruth Ward har udgivet musik, har meget ændret sig inden for branchen.

Efterhånden som kunstnere bliver tvunget til at afvige fra skabelsen af “kunst”, og omfanget af, hvad det vil sige at være en succesfuld musiker, bliver mindre og mindre, jo længere er afbrydelsen mellem fan og kunstner. På begge sider er der en trang til at føle, og man kan kun mærke gennem selvopdagelse, ikke gennem tvangsfødte algoritmer.

På trods af ovenstående er Laurens forhold til deres fans kun blevet stærkere gennem fortsat intim, autentisk forbindelse og gensidig loyalitet. Denne følelse er blevet Laurens definition af succes, og den kommende forårstour er en legemliggørelse af den følelse.

Ny musik vil blive fremført af et fuldt band og et mere fyldigt hjerte, når der spilles i Train den 16. april.

Share