Nye navne tilføjet SPOT 2024

Nye navne tilføjet SPOT 2024

Den 29. udgave af SPOT festival finder sted i Århus den 3. og 4. maj. Arrangørerne har netop tilføjet en række nye navne til festivallens lineup

De nye acts på årets lineup er Hvalfugl, Jacob Bellens, Jonah Wright, ORM, Pak, Rambow (NO), Tamara og Ultraflex (NO/IS).

Trioen Hvalfugl byder på dirrende musikalsk nærvær, ambiente klange og stærke melodier. Jacob Bellens kender de fleste fra I Got You On Tape og hans unikke stemme. Jonah Wright er en dynamisk entertainer og sand musikentusiast med en dyb lidenskab for sit håndværk. ORM er indbegrebet af et omskifteligt og dragende univers. Pak har stor originalitet i deres lyd, der skuer tilbage til Gasolin og Oasis. Norske Rambow beskrevet som et ungt multitalent med en fremtrædende personlighed, Tamara som en talentfulde R’n’B-artist, mens islandske Ultraflex har skabt en flamboyant, audiovisuel verden inspireret af disco, funk og smagløs æstetik.

Spot festival er kendt som stedet, hvor den nye musik præsenteres. Billetsalget til festivalen er åbnet.

Share