D-A-D kommer på Nationalmuseet

D-A-D kommer på Nationalmuseet

Nationalmuseet i København har offentliggjort, at de den 3. marts, på D-A-As 40 års fødselsdag, åbner dørene for en ny udstilling “Danmark After Dark”. Via udstillingen vil du kunne geennem bandet D-A-D’s øjne, et af Danmarks største rockbands, kan du opleve et helt nyt perspektiv på danskernes fælles historie.

Du kan via udstillingen tage et nostalgisk gensyn med de seneste 40 års populærkultur, reklamer og elektroniske udvikling, der formede bandet og generation X; alle dem der blev født i årene 1965-1979. Blandt genstandene kan du opleve de mest ikoniske fra D-A-D’s historie – Stigs kostumer, kohovedet Molly og Jacobs guitar, hvor riffet til “Sleeping My Day Away” blev til.

I udstilling føres du gennem bandets ungdomshybel i 1980erne og bandets øvelokale, hvor du selv kan spille musik og mikse et nummer. Endelig kan du opleve suset på scenen sammen med D-A-D på Smukfest i 2023 i udstillingens sanselige højdepunkt.

Oplev også udstillingen efter lukketid, hvor der skrues op for musikken. Fadølsanlægget er åbnet, og som noget helt særligt kan du medbringe din øl i udstillingen på særlige After Dark-aftener kl. 18-21.

Share