Ny single fra norsk popkomet

Ny single fra norsk popkomet

Fredag udgiver den flamboyante, norske popkomet Metteson sidste single fra sit kommende debutalbum. 

Metteson har det seneste år tiltrukket sig international opmærksom fra bl.a. CLASH, The Guardian og NME. Og i 2021 fremhævede GAFFA Danmark Metteson som en af de største opdagelser på branchefestivalen by:Larm i Oslo. Siden har han bl.a. kunnet opleves live på sidste års Roskilde Festival og som support for AURORA på hendes UK-headliner. 

Last Resort er en storslået synthpop-single, der – med referencer til sværvægtere som Lady Gaga, Caroline Polachek og ABBA – ifølge Metteson selv er ”den mest flamboyante, sexede og dramatiske sang på den kommende plade”.

Den 9. marts spiller Metteson i Lille VEGA i forbindelse med en længere EU og UK-tour. 

Share